HTML

Big farm

Minden amit a Goodgame Bigfarm játékról tudni érdemes, információk és tippek, játékleírások és magyarázatok magyar nyelven.

Goodgame Empire

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Archívum

Kempingezés a farmon

Újabb társ segítsége érhető el a farmon a fiatal és csinos cserkészlány Tessza, aki egy cserkészcsapat vezetője aki éppen a farmodon verne sátrat. A segítségére kell lenned, ami alkalom lesz arra, hogy jó sok feladványt megoldj a játékban és ha sikerrel jársz akkor jutalmad sem marad el.

Tessa_Goodgam_Bigfarm.png

Azt, hogy mikor mit és milyen sorrendben kell megoldani, Tessa fogja elmagyarázni nektek, minden sikeres feladat elvégzése után speciális egyedi dísztárgyakat lehet vásárolni. Az egész kaland egy héten át tart de akinek kimaradt egy feladat vagy nem tudta megoldani, annak sem kell aggódnia hiszen mindig kaptok egy utolsó esélyt a feladatok elvégzésére.

Íme a küldetéstérkép:

camping_tessa_goodgame_bigfarm.png

és a kapható bónuszok illetve az ára:

camping_toplist.png

Szólj hozzá!

Címkék: hírek fejlesztések események küldetések Big Farm

A bejegyzés trackback címe:

https://big-farm.blog.hu/api/trackback/id/tr225821530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása