HTML

Big farm

Minden amit a Goodgame Bigfarm játékról tudni érdemes, információk és tippek, játékleírások és magyarázatok magyar nyelven.

Goodgame Empire

Nincs megjeleníthető elem

Friss topikok

Archívum

Jim és Jack a farmon

Új esemény (event), amelyben két fura kis fickó jelenik meg a farmodon, ők: Jim és Jack, nos áldás vagy pokol az ő jövetelük a farmodon?

A két srác testvér, sőt ikrek ennek ellenére jellemük teljesen különböző: Jim egy jótét lélek, aki mindenkinek segít és mindenkivel jóban van, viszont Jack inkább a rosszalkodáson töri a fejét folyamatosan. A két fiú egyaránt felajánlja a segítségét és neked kell eldöntened kit válassz.

jim-jack.png

A két srác minden játékosnál meg fog jelenni, aki elérte a nyolcas szintet, attól függően melyik fiút választottad ajándékokat vagy csínytevéseket vásárolhatsz magadnak, amelyeket fel lehet használni a farmon, rosszalkodni elsősorban más farmján érdemes az ajándékokat pedig célszerű saját magadnál felhasználni.

Szólj hozzá!

Címkék: hírek jack jim Big Farm

A bejegyzés trackback címe:

https://big-farm.blog.hu/api/trackback/id/tr485821516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása